Prva stran arrow Tehnologije arrow Electrodrive English Language Slovenski jezik

Electrodrive Natisni E-pošta
ElectrodriveElectrodrive je skupni naziv družine trifaznih elektronsko komutiranih sinhronskih pogonov, ki delujejo kot motorji oz. generatorji in temeljijo na izvirni SDG konstrukciji. Vsebujejo visoko energijske magnete na bazi redkih zemelj, ki omogočajo doseganje velikih navorov in izkoristkov pri minimalni masi, zaradi česar so še posebej primerni za direktni pogon vozil.

Electrodrive elektromotorji imajo odlične lastnosti za današnja električna vozila in za električna vozila prihodnosti.
Kratek predstavitveni dokument je na voljo za prenos pdf_small.gif.
Področja uporabe Natisni E-pošta
ImageElectrodrive motorji so namenjeni uporabi v električnih vozilih in hibridnih električnih vozilih. Ostala področja uporabe vključujejo viličarje, navorne motorje, generatorje, strojegradnjo, pozicionirne naprave in drugo.

Lastnosti Natisni E-pošta
Vsi motorji Electrodrive družine so oblikovani za doseganje visokih navorov in moči glede na maso. Kompaktno in trpežno ohišje motorjev je zasnovano tako, da nosi celotno težo vozila in vsebuje ležaje zasnovane tako, da vzdržijo velike radialne in aksialne obremenitve. Ker navor le malo niha, imajo motorji pri obratovanju majhen šum in tresljaje. Izkoristek presega 90%, kadar deluje motor blizu nominalnih pogojev delovanja.

Preberite več...